Vanligt yrke, annorlunda arbetsplats

Karriär

Att jobba som plåtslagare har aldrig varit roligare

Hos oss erbjuder vi ett varierat arbete som plåtslagare med stor potential att växa vidare med större ansvar för projekt och arbetsledning samt projektering.

Vi jobbar hårt för att förnya och uppdatera oss efter dagens standard och erbjuder en bra arbetsplats med nya maskiner, bilar och programvaror. Allt för att effektivisera och modernisera vårt arbetssätt. På företaget gäller ’’Frihet under ansvar’’ för att ge våra medarbetare möjligheten att växa, använda sin problemlösningsförmåga samt utöva sitt hantverk på bästa sätt. Idag söker vi både erfarna plåtslagare samt plåtlärlingar med rätt driv och inställning. Det krävs att du ska ha viss erfarenhet inom byggbranschen.

Arbetsledare/projektledare samt kalkylator sökes, både på deltid och heltid. Skicka in ditt CV om du har rätt erfarenhet och känner att jobbet passar dig!

Intresseformulär

Är du intresserad av att jobba på Wermlands Byggplåt är du välkommen att fylla i detta formulär så har vi dig med i poolen bland potentiella personer som blir aktuella för nya jobb.

Det är inget krav att du har någon speciell utbildning eller erfarenhet för att fylla i intresseformuläret. Även du som för närvarande går en högskole- eller gymnasieutbildning är välkommen att lämna in dina uppgifter.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.