Tillverkning och montering av plåttak

Takplåt

Vi tar oss an små som stora takarbeten

Är du i behov av en kunnig plåtslagare för takarbeten? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wermlands Byggplåt. Vi kan ta oss an allt från uppdrag där vi monterar material för taksäkerhet till kompletta nyläggningar av plåttak. Det lönar sig att ta hjälp av oss:

  • Vi kan förhandla med leverantörer för bra priser på material
  • Våra plåtslagare har spetskompetens som garanterar ett väl utfört arbete
  • Vi är certifierade och innehar yrkesbevis

Säkerheten är högsta prioritet

Wermlands Byggplåt har en gedigen erfarenhet av att lägga plåttak och vi hjälper dig gärna i valet av material. Ett plåttak är lätt, något som är extra fördelaktigt om du har ett äldre hus med en takkonstruktion som inte bör belastas alltför tungt. En annan fördel med de tak som vi lägger är att de är brandsäkra. För oss är det viktigt att utföra ett bra arbete i alla steg och vi ser till att underarbetet blir perfekt. Vi kan även hjälp dig med taksäkerhet och montera taksäkerhetsutrustning som takfotsräcken och snörasskydd.

Egen plåtverkstad

Genom vår egen plåtverkstad kan vi bygga färdiga plåtelement, klippa, böja och bearbeta materialfinish.

Byggplåt

Tillverkning och montage av plåtinklädnader till dörrar, fönster, portar, vindskivor, skorstenshuvar, rosfria bänkar & specialbeslagning.

Läs mer

Vidare

Hallar

Vi kan leverera en komplett industrihall med montage. Beställ standard eller få skräddarsydd hall enligt önskemål. Tillsammans förverkligar vi era idéer.

Läs mer

Vidare

Takplåt

Professionell bandtäckning av brandsäkra tak på lägenhetshus, villor och industrifastigheter. Vi hjälper er med både säkra och estetiskt tilltalande plåttak.

Läs mer

Vidare